Forhandler af døre og vinduer

Skovdong Byg og Maskinservice forhandler vi døre og vinduer, så er du på udkig efter nye døre og vinduer, så kan du med fordel kontakte os. Vi vejleder dig gerne, så du får nye døre og vinduer, der matcher dine behov. Vi har base i Skårup, og vi hjælper således kunder over hele Sydfyn med at få de vinduer og døre, som fuldender deres hjem på bedste vis.

Bredt udvalg af STM døre og vinduer

Ældre vinduer bliver med tiden utætte og vil ikke isolere lige så godt som nye vinduer. Er vinduerne i dit hus af ældre dato, så kan du med fordel overveje at skifte dem ud med nogle nye modeller. Det kan være med til at give dig besparelser på varmeregningen, som gør, at de nye vinduer hurtigt betaler sig hjem. Også nye døre kan gøre en forskel for isoleringen og samtidig løfte husets samlede udtryk.

Vi forhandler døre og vinduer fra STM, og her kan du være sikker på, at pris og kvalitet går op i en højere enhed.

STM døre og vinduer byder på flere forskellige fordele:

  • STM døre og vinduer er lavet af kernetræ fra langsomtvoksende fyrretræ, som har et højt indhold af olier og harpiks, og som dermed er imprægneret fra naturens side.
  • Vinduer og døre af typen STM er desuden lavet med slanke profiler, som sikrer et optimalt lysindfald.
  • Fælles for både døre og vinduer er, at de er lavet med øje for lovgivningens skrappeste krav, som er en A-mærkning, der sikrer, at dine nye vinduer og døre også er energirigtige.
  • De er vedligeholdesfrie, og så snart de er monteret, skal du blot læne dig tilbage og nyde godt af de mange fordele.

Vi har et bredt udvalg af STM døre og STM vinduer, så du kan få både den helt klassiske udformning og et mere moderne design, alt efter dine personlige præferencer og det øvrige udtryk på dit hus. Vi kan også tilbyde døre med vinduer, som vil være med til at lukke mere lys ind i boligen.

Spørg os til råds om dine nye vinduer og døre

Køber du dine nye vinduer og døre gennem os, så sørger vi for at tage højde for både design, budget, holdbarhed, materiale og funktion. Vi står klar til at rådgive dig, så du kommer hjem med de helt rigtige døre og vinduer. Du er velkommen til at ringe til os på +45 23 90 74 74 eller skriv en email på byg-maskinservice@hotmail.com.