Professionel forhandler af havemaskiner & robotplæneklippere.

Hos Skovdong Byg og Maskinservice forhandler vi en række plæneklippere og andre typer af havemaskiner fra nogle af de bedste fabrikanter. Hvis du er på udkig efter en Texas plæneklipper eller en Husqvarna plæneklipper, så er du kommet til det helt rette sted. Vil du hellere bruge din tid på andet end at slå græs, så kan vi anbefale dig at se nærmere på en robotplæneklipper. Her får du en selvkørende plæneklipper, som tager sig af arbejdet med at holde græsset nede i en passende højde. Og hos os kan du være heldig at finde et robotplæneklipper tilbud, så du får den til en ekstra god pris. Særligt til større græsplæner kan en robotplæneklipper være et godt valg. Ved at slå græsset ofte vil ukrudt og mos også blive holdt nede, og en selvkørende plæneklipper på el er desuden billigere i drift end en benzinplæneklipper.

Mange års erfaring med service på havemaskiner.

Hos Skovdong Byg og Maskinservice har vi mange års erfaring med at lave service på diverse modeller og mærker inden for græsslåmaskiner og andre typer af havemaskiner. Med base i Skårup kan vi dække hele Sydfyn, når det kommer til både salg og løbende vedligeholdelse af havemaskiner, og vi forhandler både med professionelle og private.

  • Hos Skovdong Byg og Maskinservice ved vi, hvor vigtigt kvaliteten er for et godt resultat, og derfor forhandler vi udelukkende de bedste mærker på markedet såsom Texas, Cup Cadet og Husqvarna, så du kan være sikker på at få maskiner, der kan give dig et tilfredsstillende resultat. 
  • Vi ved, hvad vi taler om, og du er derfor også velkommen til at spørge os til råds, hvis du vil have hjælp til at finde frem til den helt rigtige havemaskine til dit behov. 
  • Vi har havemaskiner til alle fire årstider, som kan hjælpe dig med at sikre, at dine grønne områder altid er toptrimmede. 

Se video her

Køb dine havemaskiner og reservedele hos os img

Vi er stolte forhandlere af nogle af de bedste havemaskiner på markedet, ligesom du har mulighed for at købe reservedele til dem gennem os. Køber du dine havemaskiner hos os, så kan vi samtidig give dig et godt tilbud på løbende service, som sikrer dig bedst muligt mod dyre regninger for reparation. Har du brug for en anbefaling, så står vi klar, ligesom vi også kan hjælpe med at finde det helt rette match til dine behov. Ring gerne til os på +45 23 90 74 74 eller skrin en email byg-maskinservice@hotmail.com, hvis du vil høre mere.

Salg af alle mærker og reservedele indenfor havemaskiner

Vi er nu texasforhandler og service værksted. Udover Texas forhandler vi mærkerne i bunden af siden her.

Vi ved alle, at når plæneklipperen ikke virker, så er det ikke bare ærgerligt at se på græsset. Det er som regel også lidt trist at se på en reparationsregning. Det kan du undgå, hvis du vedligeholder dine havemaskiner ved at sende dem til service regelmæssigt. Præcis som man gør med biler. Vi har mange års erfaringer med at lave service på havemaskiner i diverse modeller og mærker, og du vil opdage, at en regning for service er mindre og sjovere at betale. Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Vi udfører reparation af alle slags havemaskiner og robotplæneklippere samt opbevaring.

OBS: Cub cadet xc1 vertikalskærer / mostrimmer, bredde 40 cm. til udlejning pr. dag 400,-